Minder Öğrencilerle Buluştu
Güneysu Osman Erkan İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından "Bir Başarı Öyküsü”konulu proje çalışması yapıldı.
23-02-2013 / Güneysu

Güneysu Osman Erkan İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından ortaokul ve lise çağındaki öğrencilerimiz ile olumlu örnek alabilecek kariyer sahibi kişileri bir araya getirerek mesleğe yönelme aşamasındaki öğrencilerimize aktif hizmet sunmak amacıyla "Bir Başarı Öyküsü”konulu proje çalışması yapıldı.
          Bu projenin konuğu Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Güneysu Osman Erkan imam Hatip Lisesi öğrencilerine konferans verdi.

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı konuşmasıyla kariyerini nasıl yaptığını öğrencilerle paylaştı. Sıcak ve samimi ortamda geçen konuşmanın ardından Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, öğrencilerin sorularına içten ve samimi cevaplar verdi. Günün anısına Kendisine plaket ve çiçek takdim edildi. Rize İl genelinde yapılan Karate turnuvasında dereceye giren Güneysu Osman Erkan İmam Hatip Lisesi karate takımıyla çekilen fotoğrafın ardından program sona erdi.