Mobil Okul Projesi Aracı Güneysu`da
21-09-2018 / Güneysu

Kendine ve Kentine Duyarlı Kadın İçin Mobil Okul Projesi kapsamında Yek Adım Derneği (YEKAD) ilçemizde beş gün süreli kadınlara yönelik birçok konuda eğitimler vererek kadınların bilinçlenmesi, nitelikli hale gelmesi, çocukların imarında daha bilgili, daha kültürlü, daha fazla farkındalık düzeyi yüksek olan kadınların oluşturulması amacıyla ilçemizde düzenlenen kurs sona erdi.

Kurs sonunda Kaymakamımız Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI tarafından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018