Muhsin İnce Veda Etti
Güneysu Malmüdürlüğü Milli Emlak Birimi personeli Muhsin İnce`nin Gümüşhane Üniversitesi`ne sekreter olarak naklen atanması münasebetiyle veda programı yapıldı.
27-06-2012 / Güneysu

Güneysu Öğretmenevinde düzenlenen veda yemeğine Muhsin İnce’yi, başta mesai arkadaşları olmak üzere ilçe ve il merkezinde yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda arkadaşı yalnız bırakmadı. Mesleğe Çamlıhemşin Milli Emlak Birimi’nde başlayan ve Güneysu’da görev yaptığı 8 yıl boyunca duruşu ile örnek gösterilen İnce’nin veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. Rize Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü Ethem Özdemir, Güneysu Malmüdürlüğü Milli Emlak Birimi personeli Muhsin İnce’nin vedası sebebi ile yaptığı konuşmada: “Muhsin İnce’nin Milli Emlak’tan ayrılıyor olması gerek kurumumuzun gerekse Güneysu’nun kaybıdır” dedi. Güneysu Mal Müdürü Ahmet Solmaz da İnce’nin vedasını kayıp olarak nitelerken; “Muhsin arkadaşımızın Gümüşhane’ye başka bir kuruma gidişi dolayısı ile üzüntü içerisindeyiz” şeklinde konuştu. Muhsin İnce’nin veda programında, Büro Memur-Sen Rize Şube Başkanı Zafer Yücel Çetin ve Handüzü Yaylası Kültür Çevre ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Şükrü İnce de birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından İnce’nin ilçeye vedasının anısına Rize Defterdarlığı, mesai arkadaşları ve Handüzü Yaylası Kültür Çevre ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği adına çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi.

Son olarak duygu ve düşüncelerini ifade etmek için konuşan Muhsin İnce, vedaların her zaman üzücü olduğunu bildiğini ifade ederek sözlerine başladı. Oldukça duygusal bir konuşma yapan İnce kimi zaman duygularına engel olamadı. Memurluk hayatına adım attığı ilk günden itibaren Güneysu’da geçirmiş olduğu son 8 yılı özetleyen İnce: “Yaptığım her işi hakkıyla yerine getirmeye çalıştığımı düşünüyorum, Güneysu’da baba ocağımda çalıştığım 8 yıl boyunca büyüklerime saygıda, küçüklerime sevgide kusur etmemeye çalıştım, hiç kimseyle kavga ettiğimi hatırlamıyorum. Varsa hakkım benden yana helal olsun. Varsa hakkınız sizler de helal edin arkadaşlar” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Program sonrası eğlence programına geçildi ve horon oynandı.