Mustafa Nezif Karslı Dünya Evine Girdi.
Güneysu Kiremit Köyü`nden Nazmiye ve Mehmet Kara çiftinin kızları Meryem ile hayatını birleştiren Karslı`nın Düğün töreni Güneysu Öğretmenevinde yapıldı. Genç çiftin nikâhını Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder kıydı. Yoğun bir katılımın gözlendiği törende komşu ilçe ve belde belediyelerinin göndermiş olduğu çiçek ve çelenkler dikkatlerden kaçmazken, genç çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Güneysu Belediyesi olarak çalışma arkadaşımız Mustafa kardeşimize ve eşi Meryem hanıma ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
07-12-2009 / Evlenenler