Nisan Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Güneysu Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
06-04-2016 / Güneysu

Belediye Başkanı Halil Turan başkanlığındaki toplantı, Belediye Meclis Salonunda üyelerin katılımıyla yapıldı.
Toplantıda; 2019 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerine kadar görev yapmak üzere meclis 1. ve 2. Başkan vekili seçimleri yapıldı. Mehmet Emin TOPÇU Meclis 1. Başkan Vekili, Rıfat ÖZER Meclis 2. başkan Vekili seçildi.2019 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerine kadar görev yapmak üzere Meclis Asil Katip Üyeliklerine; Sevgi KARA, Kadem TARAKÇI; Meclis Yedek Katip Üyeliklerine: Maksude TOPÇU, Adem Erol BAYRAKTAR seçildi.
1 Yıl sure ile görev yapmak üzere encümen üyeliklerine; Kadem TARAKÇI, Sevgi KARA seçildi.
1 Yıl görev yapmak üzere Plan Bütçe Komisyon Üyeliklerine; Rıfat ÖZER, Sevgi KARA, Ali KARSLI seçildi.
1 Yıl sure ile görev yapmak üzere İmar Komisyon Üyeliklerine; Şakir ÖZTÜRK, Mehmet Emin TOPÇU, Mustafa MERCAN seçildi.
2015 Yılı belediyemiz gelir ve giderleri ile ilgili komisyon incelemesi sonucu hazırlanan Denetim Komisyon Raporu meclise sunularak ibra edildi.
Güneysu Belediyesi faaliyetlerinin yer aldığı 2015 Yılı Faaliyet Raporu görüşülerek kabul edildi.
İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası ile ilgili imar plan tadilat teklifi mecliste görüşülerek talep edilen tadilatın yapılması uygun görülerek İmar Komisyonuna gönderildi.
Küçükcami Mahallesi 507 nolu parselle ilgili dilekçe görüşülerek karara bağlandı.
Gündem üzerindeki görüşmelerin tamamlanmasının ardından toplantı başkan tarafından üyelede teşekkür edilerek kapatıldı.