Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı
Güneysu Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
03-04-2013 / Güneysu

Toplantıda açılış konuşması Belediye Başkanı Ahmet Minder tarafından yapılara gündeme alınan 7 madde görüşülerek karara bağlandı.

İller Bankası’ndan Genel İmar Plan yenileme işi ile ilgili sayısal hali hazır haritaların hazırlanması işinde kullanılacak kredi için karar alınarak Başkan’a yetki verildi.
2012 Yılında belediyemizin gelir-gider iş ve işlemlerinin denetimini gerçekleştiren Denetim Komisyonu’nun Raporu mecliste görüşülerek ibra edildi.
2012 Yılı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler, yatırımlar, iş ve işlemleri kapsayan 2012 Yılı Faaliyet Rapor mecliste görüşülerek ibra kabul edildi.
İlçe merkezinde 102 ada 28 parselle ilgili Belediyemiz aleyhinde açılan kamulaştırmasız el koyma davası itibarı ile kamulaştırmadan vaz geçilmesi kararı alındı.
Belediye Encümeni, İmar ve Plan Bütçe Komisyon üye seçimleri yapıldı. Encümen Üyeliklerine; Hasan KALENDER, Mehmet AK, Plan Bütçe Komisyonu üyeliklerine; Şakir ÖZTÜRK, Rıfat ÖZER ve Erol TARAKÇI, İmar Komisyonu üyeliklerine Ali KARSLI, Hüseyin MUTLU ve Sinan TURAN seçildi.
Merkez (Ulucami) Mahallesi 102 ada 28 parsel civarında imar plan tadilatı yapılmasına karar verildi.
Merkez Mahallesi Estergon Caddesi’nden Tepebaşı Köyü yönünde açılan yeni yola Hafız Ahmet Gür adının verilmesine karar verildi.

Toplantıda görüşülecek hususların tamamlanmasını müteakip başkan tarafından üyelere teşekkür edilerek toplantıda alınan kararların ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olması temennisinde bulunularak toplantı kapatıldı.