Numanoğlu`ndan Güneysu`ya Ziyaret
Güneysu İlçe Spor Hizmetleri Müdürü Muammer Bayraktar ile Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder`i makamında ziyaret eden Numanoğlu Güneysu`da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti
27-01-2012 / Güneysu

.Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası için tüm hazırlıkların yapıldığını ifade eden Numanoğlu; “Başbakanımızın babaocağı Güneysu’da düzenlenecek olan turnuvamız için elinden gelen desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Ahmet Minder’e teşekkür ediyorum” dedi. Güneysu’da düzenlenen şampiyonaya ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de; “Güneysu İlçe Kapalı Spor Salonumuzda büyük bir şampiyonaya ev sahipliği yapacağız. Boks Federasyonu Genel Sekreteri olan hemşerimiz Naci Numanoğlu’nu aramızda görmek de bizlere ayrı mutluluk verdi” şeklinde konuştu.