Nusaybin`den Güneysu`ya Gönül Köprüsü
Mardin Nusaybin İlçesinden yetim çocuklar Güneysu`ya geldi
17-07-2018 / Güneysu

Güneysu İlçesini ziyaret eden Nusaybinli gençler Güneysu Öğretmenlerevinde Belediye Başkanı Halil TURAN  ile kahvaltı yaptılar. Kahvaltı sonrası gençler Belediye Başkanı TURAN`a sorular sormak istediler.  Belediye Başkanı TURAN’A en çok; Cumhurbaşkanının ilçesinde görev yapmanın sorumluluğu nasıl bir duygu,  gençken hayalinde Belediye başkanı olmak varmıydı, hangi takımı tutuyorsunuz gibi sorular soruldu. Belediye Başkanı TURAN gençleri sorularını yanıtlayarak gençlere nasihat etti.

Değerli Gençler;  Daha çok gençsiniz bunun için ne kadar çalışırsanız ilerde o kadar iyi yerlere gelirsiniz mesela Cumhurbaşkanımızda sizin gibi gençti çalıştı ve şuanda bir dünya lideri oldu ama çalışmaktan asla ama asla vazgeçmedi ve şuanda da vatanı ve milleti için çalışmaya devam ediyor sizlerde çalışırsanız ileride onun gibi bir lider bir Kaymakam bir Vali olabilirsiniz. Dedi  Belediye Başkanı Halil TURAN günün anısına  gençler le toplu fotoğraf çektirerek  vedalaşarak oradan ayrıldı.

Mahmut Arıcı ()
22.05.2018
Mahmut Arıcı (Emekli)
18.05.2018