OÇEM Dünya Otizm Ayını Kutladı
Nisan Dünya Otizm farkındalık ayı münasebetiyle Güneysu`da Kızılay Şükrü Nurten Topçuoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından program düzenlendi.
30-04-2013 / Güneysu

Güneysu Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek Güneysu, Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer,İl Sağlık Genel Sekreteri Dr Şafak Sümbül , Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Dernek Başkanı Resul Usta,Güneysulular Dernek Başkanı Sabri Çepni,Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Programda öğrenciler tarafından mehteran marşı, zeybek gösteresi, jimnastik gösterisi, veliler gözünden otizm konulu slayt ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Günün anısına çekilen fotoğrafın ardından program sona erdi.