Öğretmen Okullarının Yıldönümü kutlandı
16 Mart Öğretmen Okullarının Kuruluşunun 165.yıldönümü Güneysu`da kutlandı.
20-03-2013 / Güneysu

Güneysu Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda kutlama programı düzenlendi. Programa, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek Güneysu garnizon Komutanı Ali Çakır, Güneysu Belediye Başkan vekili Rıfat Özer, Daire Amirleri ve öğrenciler katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Şehit Kemal Mutlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür yardımcısı Çetin Taşçılar yaptı.
Şehit Kemal Mutlu Anadolu Öğretmen Lisesi Okulu öğrencilerin hazırlayıp sunduğu oratoryo, Tiyatro gösterisi, şiir dinletisi ve öğretmen olmak adlı video gösterisi sunuldu.

Fotoğraf yarışmasında dereceye giren 3.Merve Çelik’e hediyesini Güneysu Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer,2. Esra Yavuz’a Güneysu Garnizon Komutanı Ali Çakır,1.Özay Yıldız’a Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek tarafından hediyeleri takdim edildi.
Program sonunda Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek yaptığı konuşmasında öğretmenlik bir meslek değil yaşam biçimidir sizlerde bu yaşam biçimini seçtiğiniz için hepinizi kutluyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.