Pazarköy`de Korkutan Yangın
Rize İl ve ilçe itfaiyelerini teyakkuza geçiren yangının kaynak yapan işçilerin dikkatsizliği sonucu çıktığı öğrenildi. Yangın haberinin alınması ardından Rize Merkez, Çayeli, Güneysu İlçe İtfaiyeleri ile Çaykent Belde İtfaiyeleri yangına müdahale etmeye başladı.
23-03-2012 / Güneysu

Yangın haberinin duyulmasının ardından Rize İtfaiye Müdürü Uğur Minder`in yangın söndürme çalışmalarını bizzat yerinde inceleyip yönetti. Güneysu Belediyesi`ne ait yangın söndürme aracının bölgeye ulaşması ardından Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Depo içerisinde kimyasal ve yanıcı plastik maddelerin bulunması yangının kontrol altına alınmasını zorlaştırırken herhangi bir can kaybının olmaması teselli oldu.