Recep Tayyip Erdoğan Park Kafe Açıldı.
Park Kafe`nin açılışına Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç ve İlçe Emniyet Müdürü Lütfi İnal da katıldı.
03-06-2009 / Güneysu

Açılışta bir konuşma yapan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder gittikçe gelişen ve güzelleşen bir Güneysu için adım attıklarını ifade etti. Güneysu’nun sevilen simalarından Mustafa Peçe’nin açtığı Park Kafe’nin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Minder; “Güneysu’da eksikliğini hissettiğimiz parkımız bulunduğu konum itibarıyla da tüm hemşerilerimizin kolayca gelip dinlenebileceği güzel bir mekan olmuş” dedi.