Rize Tanıtım Günleri Değerlendirildi
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ankara 4. Rize Tanıtım Günlerindeki Güneysu ilçemizin performansını değerlendirmek, gelecek yıllarda yapılacak diğer tanıttım günlerinde yapılabilecek çalışmaları planlamak amacıyla Güneysu Öğretmenevinde kahvaltılı toplantı düzenlendi.
27-03-2013 / Güneysu

Kahvaltıya Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Ankara 4. Rize Tanıtım Günlerine katılan ekip katıldı.
Rize günlerini değerlendiren Çiçek, organizasyonda Güneysu`yu en iyi şekilde ağırladıklarından dolayı bütün ekibe teşekkür etti.

Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek konuşmasında şunları ifade etti. " Ankara 4. Rize Tanıtım Günlerinde Güneysu olarak birlik ve beraberlik içerisinde kaymakamlığımız, belediyemiz, il genel meclis üyelerimiz, ilçe milli eğitim müdürlüğümüz, halk eğitim merkezi müdürlüğümüz ve bütün birimlerimiz üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmişlerdir. Gelen misafirlerimizi güler yüzle ağırlamada, misafirlerimizle ilgilenmede  ilçemizi en güzel şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bunun için üzerine düşen görevi yerine getiren herkese çok teşekkür ediyorum.  Gerek gelecek yıl yapılacak olan etkinlikte, gerekse yapılacak her türlü tanıtım etkinliklerinde aynı şekilde ve çok daha güzel şekilde ilçemizi tanıtmak gayreti içerisinde olmalıyız. Bu gayret içerisinde olduğumuzu ve bunu da başarabildiğimizi gördük, tekrar herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca her türlü maddi ve manevi desteğinden dolayı İlçe Belediye Başkanımız Ahmet Minder Bey`e ve çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum. " dedi.
   Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yapılan etkinlikle ilçemizi en güzel şekilde temsil eden Güneysu ekibimize başta Kaymakamımız Gökmen Çiçek, İl Genel Meclis Üyelerimize, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve diğer bütün ekibe teşekkür ettiğini ifade etti. Yapılan organizasyonu değerlendirme ve yeni organizasyonlarda ilçemizi çok daha iyi temsil etmek için nelerin yapılacağını masaya yatırma adına bu toplantının çok anlamlı olduğunu da ifade etti.
   Kahvaltı programı Güneysu`nun tanıtımı adına nelerin yapılabileceği üzerinde görüşlerin alınmasının ardından sona erdi.