Sedat Erdoğan`ın Mutlu Günü
Belediye Personellerimizden Sedat Erdoğan Dünya Evine girdi.
23-11-2013 / Evlenenler

Belediye personelimiz Sedat Erdoğan ile Çamlıhemşin Belediye personellerinden Ayla Şahinkovan Seçkin Düğün Salonunda Yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.
 Genç çiftin nikahını Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder kıyarken nikah şahitliğini Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ve Gökay Yılmaz yaptı. Genç çiftin mutluluğu gözlerden kaçmadı. Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.