Şehit Metin Çetin Dualarla Anıldı
Şehit Metin Çetin mezarı başında dualarla anıldı.
10-02-2014 / Güneysu

09/02/2012 tarihinde Hakkari Çukurca’da şehit olan Güneysu Kıbledağı Köyünden Metin Çetin’in ölüm Yıl dönümü nedeniyle mezarı başında anıldı. Programa Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Jandarma Komutanı Ali Çakır, Güneysu İlçe Müftüsü Murat Mutlu, Ak Parti Güneysu Belediye Başkan Adayı Halil Turan, Şehidin Babası, annesi ve sevenleri katıldı. Şehit Metin Çetin’in asker arkadaşları değişik şehirlerden gelerek programa iştirak etti. Programda duygulu anlar yaşandı. Okunan hatim ve edilen duaların ardından program sona erdi.