Şehit Metin Mezarı Başında Anıldı
Şehit Metin Çetin Mezarı başında dualarla anıldı.
09-02-2013 / Güneysu

09/02/2012 tarihinde Hakkari Çukurca’da şehit olan Güneysu Kıbledağı Köyünden Metin Çetin’in ölüm Yıl dönümü nedeniyle mezarı başında anıldı. Programa Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Şehidin Babası, annesi ve köy halkı katıldı. Şehit Metin Çetin’in asker arkadaşları değişik şehirlerden gelerek programa iştirak etti. Programda duygulu anlar yaşandı. Okunan hatim ve edilen duaların ardından program sona erdi.
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder tarafından İl dışından gelen misafire yemek ikram edildi. Günün anısına çekilen fotoğrafın ardından program sona erdi.