Şevki Yılmaz`ın Konferansı Nisan Ayına ertelendi
Eski Rize Belediye Başkanı ve Rize Milletvekillerinden Şevki Yılmaz`ın konferansı Nisan ayına ertelendi.
18-03-2013 / Güneysu

Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediyesi`nin öncülüğünde başlatılan ve Eğitim Gelişim Platformu tarafından yürütülen, ``Ailem Mutlu, Türkiyem Umutlu`` proje kapsamında, 22 Mart 2013 günü yapılması planlanan Eski Rize Milletvekili ve Belediye Başkanlarından Şevki Yılmaz’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans Şevki Yılmaz’ın rahatsızlığı nedeniyle Nisan ayı içerisinde yapılmak üzere ertelendi.