Sosyal Tesis Açılışı Yapıldı
Güneysu Belediyesi tarafından Sosyal Tesis Açılışı yapıldı.
14-08-2013 / Güneysu

Güneysu ilçe merkezinde açılan sosyal tesislerin açılış törenine Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Milletvekili Hasan Karal, İzmit Milletvekili Zeki Aygün, Ak Parti Rize İl başkanı Hikmet Ayar, Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İbrahim Hilmi Karslı, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete,Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı,Daire amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Minder, bölgenin turistik olarak son dönemde gördüğü ilgiyi artırmak için yöremize yeni mekanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Yeme, içme, konaklama ve spor alanında faaliyet gösteren komple bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Amacımız ilçemizde olan vatandaşlarımıza ve ilçemize dışarıdan gelen misafirlere sağlık ve kaliteli hizmet sunmak. Yöremiz dağ ve yayla turizmi önümüzdeki yıllarda ilimizin en önemli turizm kaynağı olacaktır. Turizm denildiği zaman alt yapı hizmetleri yeme-içme mekanları ve konaklama çok önemlidir. İlçemizde bu noktada son yıllarda Kıbledağı Kent Ormanı ve Handüzü Yaylası ile öne çıkmaktadır. Biz de bunu görerek gelen turistleri en iyi şekilde ağırlamak için ilçemize yöresel dokuları işleyerek yatırımlar yapıyoruz. Bugün burada açılışını yapacağımız tesisin yeri atıl bir durumdaydı. Şu an yerinde çok önemli bir tesis var. Yaptığımız bu sosyal tesisler tüm halkımızın ve misafirlerimizin en iyi şekilde hizmetinde olacaktır” diye konuştu.

Konuşmanın ardından kurdele kesilerek katılan misafirler tesisleri gezerek iyi niyet temennilerini belirttiler.