Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu, Güneysu`da
Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Başkan yardımcısı Dr. Mehmet Ata Öztürk, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan`ı ziyaret etti.
27-10-2014 / Güneysu

Ziyarette, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş’da  yer aldı.
İlçede yapılan çalışmaları hakkında bilgi veren Turan ve Güneysu Kaymakamı Baydaş, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Başkan Kasapoğlu ve Başkan Yardımcısı Öztürk kendilerine gösterilen bu içten karşılama için teşekkür etti.
Güneysu Kaymakamı Baydaş Ve Güneysu Belediye Başkanı Turan tarafından kendilerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Günün anısına çekilen fotoğrafın ardından ilçeden ayrıldılar.