Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Minder Başkanlığında Güneysu Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.
06-02-2013 / Güneysu

Toplantıda;
Belediyemiz Zabıta Amirliği ve Fen İşleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere iki adet hizmet aracının, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 85/b maddesi ile değiştirilen 237 Sayılı taşıt kanununun 10. Maddesi’ne istinaden alınmasına, hususla ilgili Belediye Başkanı Ahmet MİNDER’e yetki verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.