Sümbül`den Güneysu Belediyesi`ne Ziyaret
Rize Kamu Hastaneleri Birliği Sağlık Genel Sekreteri Dr Şafak Sümbül den Güneysu Belediyesine Ziyaret.
22-01-2013 / Güneysu

Rize Kamu Hastaneleri Sağlık genel Sekreteri Dr Şafak Sümbül  , Opr.Dr Talip Başak ve Güneysu Tenzile Erdoğan Hastanesi Başhekimi Dr Fahrettin Tanır Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’i makamında ziyaret etti.
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder , Sağlık Genel sekreteri Sümbül’e İlçe hakkında bilgiler verdi. Sümbül ve Minder İlçedeki sağlık hizmetleri hakkında bir süre görüş alışverişinde bulundular. Güneysu Belediye Başkanı Minder Sağlık Genel Sekreteri Dr Şafak Sümbül ve Yönetim üyelerinden Opr. Dr. Talip Başak’a İlçede üretimi gerçekleştirilen bakır saatlerden hediye etti.