TRT`nin Güneysu İlgisi
TRT Güneysu Kaymakamlığı ve Güneysu Belediyesi Öncülüğünde gerçekleşen Hünerli Eller Projesine kayıtsız kalmadı.
11-04-2012 / Güneysu

Güneysu Halk Eğitim Merkezini ziyaret eden TRT, “Hünerli Eller Çalışıyor” projesi kapsamında Bakır İşlemeciliğini öğrenen kursiyerlerin çalışmalarını ekranlara taşımanın yanı sıra Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek ile de canlı yayında söyleşi gerçekleştirdi. Halk Eğitim Ziyaretlerinin ardından tarihi Rize Evleri’ni daha yakından tanımak amacı ile Eski Çarşı Projesi kapsamında yapılan Tarihi Rize Evleri’nin ve yöresel mimari ile yapılan kurumların tanıtım çekimleri yapıldı. Çekimlerde Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ile söyleşi gerçekleştirildi.