Talu`dan Veda Ziyareti
Ağustos ayı içerisinde yapılacak Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları sonrası Rize`den ayrılacak olan Jandarma Albay Turhan Talu veda amaçlı Güneysu`yu ziyaret etti. Ziyaret Programına bir süre önce şehit olan Şehit Er Metin Çetin`in şehitlik ziyareti ile başlatan Talu akabinde Güneysu Belediye`sini ziyaret etti. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ile makamında görüşen Talu, Rize`de bulunduğu süre içerisinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güneysu Belediyesini ve Hükümet konağını dolaşan Talu`ya Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder tarafından veda ziyareti anısına bakır işlemesi`nden çeşitli hediyeler takdim edildi.
18-06-2012 / Güneysu