Tarihi Köprü Restore Edilecek
1950`li yıllarda Demokrat Parti Döneminde Türkiye`de benzerinden 3 adet yaptırılan ve bir tanesi Güneysu`da yapılan Köprü restore edilecek.
03-04-2012 / Güneysu

Güneysu Merkez ile Köprübaşı mevkii’ni birbirine bağlayan ve yıllara meydan okuyup koruma kapsamına alınan Köprübaşı köprüsü restore edilecek. Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında ilk etapta Köprübaşı Köprüsünün ölçüm ve fotoğraflama çalışmalarının bitirilerek Köprünün ilk etapta 3 boyutlu görsel şemasının çıkarılacağı öğrenildi. Karayolları Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Yapılan restarosyon çalışması ile köprünün güçlendirme çalışmalarının tamamlanacağı ifade edildi.