Turan Mahalle Toplantılarına Devam Ediyor
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan Ulucami Mahallesinde istişare toplantısı gerçekleştirdi.
05-11-2014 / Güneysu

Toplantıya Belediye Başkanı yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı açıklamada seçim beyannamemiz de de yer alan her hafta bir mahallemizde olmak kaydıyla mahallelerimizde toplantılar yapılarak yapılması gereken hizmetler için çözüm üretilecek diye söylemiştik. Bu kapsamda Ulucami mahallemizde toplandık. Mahallemizde yapmış olduğumuz çalışmalarımızı ve vatandaşlarımızın isteklerini dinledik dedi. Ulucami Mahalle Muhtarı Mustafa Ak Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.