Ulucami Mahallesinde İstişare Toplantısı Yapıldı
Her hafta mutat olarak gerçekleştirdiğimiz mahalle toplantılarının bu haftaki durağı Ulucami Mahallesi Sırtlar Cami oldu.
12-11-2014 / Güneysu

Toplantıya Belediye Başkanı yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.
Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı açıklamada seçim beyannamemiz de de yer alan her hafta bir mahallemizde olmak kaydıyla mahallelerimizde toplantılar yapılarak yapılması gereken hizmetler için çözüm üretilecek diye söylemiştik. Bu kapsamda Ulucami Mahallesi Sırtlar Camiinde toplandık. Mahallemizde yapmış olduğumuz çalışmalarımızı ve vatandaşlarımızın isteklerini dinledik imkanlarımız ölçüsünce vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye çalışacağız dedi. Ulucami Mahalle Muhtarı Mustafa Ak Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.