Vali Hacımüftüoğlu`ndan Bakırcılığa Büyük İlgi
Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek tarafından kurs başlangıç tarihlerinde Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu`nu ziyaret eden kursiyerlerin isteği üzerine iade-i ziyaret gecikmedi. Rize Valisi Hacımüftüoğlu Güneysu Halk Eğitim Merkezi`nde bakır işlemeciliği kursu gören yaklaşık 20 kursiyeri ziyaret etti.
22-12-2011 / Güneysu

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, ziyaret ettiği kursiyerlerle sohbet etti, Güneysulu hanımların yaptığı bakır işleme ürünlerini yakından inceledi. Kursiyerlere hitaben konuşan Hacımüftüoğlu; "Hem bir meslek öğrenme, hem de ev ekonomilerine katkı sağlamak adına göstermiş olduğunuz bu medeni cesaret ve gayretinizden dolayı sizleri kutluyorum. Her geçen gün aldığınız bu eğitimi bir üst basamağa çıkarmanın azim ve gayretini göstermeniz gerekmektedir. Sizlerin bu mesleği profesyonel bir bakış açısıyla en üst düzeye taşıyacağınızdan eminim. Şu an itibariyle almış olduğunuz siparişler de bunun en güzel göstergesidir. Valiniz olarak benim bakırcılık sanatını öğrenmenizde ve ev ekonomilerinize katkı sağlamanızda her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim." şeklinde konuştu.
Güneysulu Hanım kursiyerler de kendilerine zaman ayıran ve kursu ziyaret eden Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu`na müteşekkir olduklarını ve Rize Valisini yanlarında görmenin mutluluğunu dile getirdiler. Bakır işlemeciliği sanatı ile kendilerini yeniden tanıştıran ve ev ekonomilerine katkı sağlama imkânı sunan İlçe kaymakamıGökmen ÇİÇEK`e de teşekkür eden kursiyerler Vali Hacımüftüoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.