Vali Şarbak Güneysu`yu Ziyaret Etti
Güneysu İlçesini tanımak amacıyla bilgi almak için Güneysu`ya geçen Vali Şarbak Güneysu Belediye Binası önünde karşılandı.
01-06-2009 / Güneysu

Güneysu’ya İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik ve Bayındırlık İl Müdürü Seyfettin Yılmaz’la birlikte gelen Şarbak’ı, Başta Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Jandarma Karakol Komutanı İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Lütfi İnal ve görevli erkan karşıladı. Kaymakamlık binasında, Güneysu Kaymakamı Suat Demirci tarafından Güneysu hakkında brifing alan Vali Şarbak, Güneysu ilçesi hakkında merak ettiği tüm bilgileri edinmiş oldu. Brifing sonrası İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik’le birlikte Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’i makamında ziyaret eden Vali Şarbak Ahmet Minder’le bir süre sohbet etti.

Güneysu’da yapılmakta olan Yeni Hükümet konağı hakkında bilgi alan Şarbak, Hükümet Konağı’na hareket ederek Ahmet Minder ve İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik’le birlikte Hükümet Konağı’nı dolaştı. Şarbak, daha sonra bitmek üzere olan Rehabilitasyon Merkezinin son durumunu görmek için Rehabilitasyon merkezine hareket etti. Rehabilitasyon Merkezinin dış yapısı hakkında bilgi aldıktan sonra içini gezen Vali Şarbak ile Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder uzun uzun sohbet etti. Vali Şarbak, Spor Salonlarından, Yüzme havuzlarına hatta konser salonuna kadar her şeyi düşünülerek tasarlanan Rehabilitasyon merkezi’nin biri işletsin mantığıyla değil hizmet amaçlı kullanıma açılması gerektiği yönünde telkinde bulundu. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de, “ İşletmesi kime ait olursa olsun hizmet etme mantığının ön planda olması gerektiğini ve bu çerçevede başarının sağlanabileceğini vurguladı”