Vali Yardımcısı Dikbaş, Başkan Turan’ı Makamında Ziyaret Etti.
Güneysu eski kaymakamlarından Murat Dikbaş Güneysu Belediye Başkanı Halil turan’ı makamında ziyaret etti.
11-11-2015 / Güneysu

2005-2008 yılları arasında Güneysu Kaymakamlık görevini yürüten Murat Dikbaş Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’ı makamında ziyaret etti.

Trabzon Vali Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Murat Dikbaş’a ziyaretlerinde Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş,Kızılay Güneysu Şube Başkanı Abdullah Yığcı eşlik etti.

Bir süre makamda görüştükten sonra  Başkan Turan  Trabzon Vali Yardımcısı Murat Dikbaş’a üretimi ilçemizde gerçekleştirilen el  işlemeli bakır ürün takdim etti.Günün anısına çekinilen toplu fotoğrafın ardından makamdan ayrıldılar.

Arazi Satış İhalesi
30.05.2017