Yavuz Selim Lisesi Bahçesinde Çevre Düzenlemesi Yapıldı
İlçemiz Yavuz Selim Lisesi’nin 1250 m² olan arka tarafındaki bahçesi kilitli parke döşenerek okulumuzun hizmetine sunuluyor.
10-12-2012 / Projeler
                Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder Yaptığı açıklamada ;Geçen sene lisemizin ön bahçesi belediyemiz tarafından altyapısı tamamlanarak parke döşenmiş, bahçe duvarlarının üzeri tel örgü ile örülmüş, bahçe kapısı yapılmış ve okul alanı öğrencilerimizin rahatça vakit geçirebileceği müstakil bir alan haline getirilmişti.

Okulumuzun bahçe bitişiğinde inşaatı devam etmekte olan anaokulunun bahçe ihata duvarlarının yapılmamış olması nedeni ile 1250 m² olan lisemizin arka bahçesinin düzenleme çalışması yapılamamış ve bu yıla kalmıştı.

Güneysu Kaymakamlığı ve Belediyemizin ortak çalışması sonucunda arka bahçedeki parke çalışması başlatılmış, çalışma bitim aşamasına gelmiştir.dedi.

Arazi Satış İhalesi
30.05.2017