Yavuz Selim Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış
Güneysu`da Yavuz Selim Lisesi`nin son sınıf öğrencileri yoğun ders temposundan zaman ayırıp, çağımızın gençliği peşine takıp sürükleyen alışkanlıklarından sıyrılmayı başararak, çok önemli bir çalışmaya imza atıyor.
17-05-2013 / Güneysu

Rize`de Valimiz Sayın Nurullah Çakır`ın Gönül Elçileri Projesi kapsamında başlattığı bu seferberliğe Güneysu Yavuz Selim Lisesi öğrencilerinin yaptığı çalışma çok güzel bir örnek teşkil ediyor. Güneysulu Öğrencilerin bu çalışmaları gerçekten de Gönül Elçileri projesi için takdire şayan bir örnek teşkil ediyor.Öğrenciler 3`er kişilik gruplar halinde belirledikleri 15 yaşlı nine ve dedeleri belirli zamanlarda evlerinde ziyaret ediyor,  onların yalnızlıklarını paylaşıyor, hizmete muhtaç olanların hizmetlerini bizzat yerine getiriyor, yardıma muhtaç olanların ihtiyaçlarını karşılamak için ilçenin dinamiklerini harekete geçiriyorlar.
                       İlçe Kaymakamı Gökmen Çiçek`de yapılan çalışmaları yakından takip ederek, bu projede görev alan öğrencilerimizi, okul idaresini ve öğretmenlerimizi gönülden tebrik ettiğini belirterek, onlarla gurur duyduğunu ifade ediyor.
            Gönül Elçileri Projesini Rize`de büyük bir yardım ağına dönüştüren Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır`da yaptığı açıklamada, Rize olarak başlattığımız bu seferberliğe katkı sağlayan herkese ve bu çalışmayı Güneysu ilçemizde yürüten öğrencilerimize çok teşekkür ettiğini, yaptıkları bu güzel çalışmanın ilimizdeki diğer kurumlara örnek teşkil etmesi gerektiğini ifade etti. Bu kapsamda bu projeyi kendisine dert edinen 7`den 70`e herkese çok teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.
            Öğrencilerimizi masallarda kaldığını düşündüğümüz, filmlerde olur dediğimiz bu ayrıcalıklı ve onur duyulması gereken ve gencim diyen herkese muhteşem bir örnek teşkil eden çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz.Toplum olarak yapamadığımızı yapanlara sonsuz teşekkür etmek bari elimizden gelsin. Teşekkürler çocuklar. Bizlere çok şey hatırlattığınız için.