Yavuz Selim Lisesi`nden Teşekkür Ziyareti
Ziyarette memnuniyetlerini ifade eden öğretmen ve öğrenciler okulun güzelleşmesinin eğitim kalitesine olumlu yönde etki yapacağının da belirtti.
01-11-2012 / Güneysu

Yapılan Çalışmadan ötürü çok memnun olduklarını ifade eden Güneysu Yavuz Selim Lisesi Müdürü İlker Etlik; “Okulumuzun çevre düzenlemesi yeniden yapıldı, eksik olan yerlerin yapımına da devam ediliyor. Belediyemiz tarafından yapılan çevre düzenlemesi ile eski beton zemin tamamen kaldırılarak, yerine parke taşlarla oluşturulacak bir bahçe sahası yapılacak olan Yavuz Selim Lisesi çok daha güzel ve düzenli bir çevre alanına sahip oldu. Bu bağlamda Belediyemize Yavuz Selim Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri olarak teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder de; “Yapılan hizmet kadar yapılan hizmetin değerinin bilinmesi ve bunun ifade edilmesi bizleri memnun etmektedir. Güneysu Yavuz Selim Lisesi Öğretmenlerinin, öğrencilerinin ve bilhassa okulun sorunları karşısında duyarlıyız. Belli programlar dahilinde Yavuz Selim Lisesini ismine yakışır bir duruma getirmek adına elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.