Yılın İlk Meclis Toplantısı Yapıldı
Güneysu Belediye Başkanlığı Meclis Salonunda Yılın ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Minder Başkanlığında yapıldı.
02-01-2013 / Güneysu

Toplantıda;
1-2013 Yılı aylık toplantılarının her ayın ilk Çarşamba günü yapılmasına karar verildi.
2-Belediyemizde sözleşmeli  teknik personel statüsünde çalışanların 2013 yılı ücretleri tespit edildi.
3-Küçükcami Mahallesi’nde İlçe satadyumunun karşı tarafında mevcut imar adasında plan değişikliği yapılarak onandı.
4-2012 yılı gelir ve harcamalarının denetlenmesi ile ilgili denetim komisyonu seçimleri yapıldı.Komisyona  Rıfat Özer , Sinan Turan ve Aslan Mercan oy çokluğu ile seçildi.
5-Eski Çarşı alanında 102 ada 37-38 parsellerle  ilgili kamulaştırma bedeline karşılık 103 ada 51 nolu parsel (eski belediye binasının bulunduğu yerdeki iş yerlerinden) 1 dükkanın trampa yolu ile verilmesi kararlaştırıldı.