18 Mart Şehitleri Anma Töreni Güneysu`da Yapıldı
Güneysu`da, 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü düzenlendi.
18-03-2013 / Güneysu

18 Mart Çanakkale zaferinin 98. yıldönümü anma törenleri Güneysu Hükümet Binası önündeki Atatürk Büstüne çelenklerin konulması ile başladı.

Adacami İlköğretim Okulunun düzenlediği anma programı, Güneysu Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı. Programa Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer,Güneysu Garnizyon Komutanı Ali Çakır, daire amirleri öğrenciler, vatandaşlar ve şehit aileleri katıldı. Güneysu Adacami İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi konulu programda şiirler okundu, Çanakkale Zaferinin anlatıldığı tiyatro gösterisi ve oratoryo sunumu yapıldı.
Şehit aileleri ve katılımcılar duygulandıkları gözlerden kaçmadı.