AK Parti Güneysu İlçe Teşkilatı İftar Yemeği Verdi
AK Parti Güneysu Teşkilatı`nın düzenlemiş olduğu iftar programı Güneysu Öğretmenler evinde yapıldı.
14-08-2012 / Güneysu

Güneysu Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programı’na AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, AK Parti Rize il Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Halil Turan, teşkilatın tüm birimleri ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. İftar programı’nın hemen ardından söz alan Nusret Bayraktar iftar programına iştirak eden tüm partililere teşekkür etti.