Akıllı Su Sayacı Uygulamasına Geçtik
Güneysu Belediyesinde akıllı su sayacı uygulaması başlatıldı.
10-12-2012 / Güneysu
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı açıklamada “Belediyemiz su abone ağının tüm mahallelerimize ulaştırılması ile ilgili şebeke yapım çalışmalarında tamamlanma aşamasına gelmiştir. 2013 Yılı ilk yarısında su  alamayan mahallelerimize su verilmeye başlaması planlanmaktadır. Genişleyen abone ağımız  ve yerleşim alanlarının dağınık olması nedeni ile su hizmetlerinin daha etkin gerçekleştirilmesini sağlamak amacıyla 01.11.2012 tarihinden itibaren akıllı su sayacı uygulamasına geçilmesine karar verilmiştir.

Bu itibarla, mevcut abonelerimizin sayaç dönüşümündeki mali külfetini gidermek amacıyla; yeni aboneliklerde veya sayaç dönüşümü yapan mevcut mesken tipi abonelerimize 50 m3 su ücretsiz olarak verilmesi, devamında da suyun m3 birim fiyatı % 20 indirimli olarak abonelerimize sunulması yönünde Belediye Meclisimiz karar almıştır. Bu uygulama 30.08.2013 tarihine kadar devam edecektir. Bu tarihten sonraki dönüşümler bu uygulamadan yararlandırılmayacaktır”dedi.