Çalışmalar Aralıksız Sürüyor
Güneysu Belediyesi Başkanı Ahmet Minder 29 Mart Yerel Seçimleri sonrası çalışmalarını hızlandırdı.
14-05-2009 / Güneysu

Güneysu - Gürgen yolu üzerindeki yol çalışmaları ve asfaltlama işlerini bizzat yerinde takip eden ve yetkili personelden çalışmalar hakkında bilgi alan Ahmet Minder, Köyleri Güneysu merkeze bağlayan yolların hiç birinde betonsuz ve asfaltsız yol kalmayacağını ifade etti.

Minder, asfaltlama çalışmaları sonrası Güneysu’da yapımı tamamlanarak kullanıma açılan TOKİ evlerinin son durumunu görmek üzere TOKİ Evlerinde de inceleme yaptı. Ev sakinlerinden birisinin evdeki bir arıza nedeniyle bizzat başkanı araması sonrası TOKİ evlerine gidip incelemede bulunan Minder bir süre TOKİ sakinleriyle sohbet etti. Yeni yapılan ve hizmete açılan her alanda ufak tefek sorunlar yaşanabileceğini vurgulayan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder: “Yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Köy yolu görüntüsünden çağdaş yollara uzanan sürece imza atan bir belediye olduk. Hiç bıkmadan ve yılmadan devam ettiğimiz hizmet sevdamızdan vaz geçmemiz mümkün değil. Gelecek kuşaklara daha iyi yaşanabilir bir ilçe bırakmanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.

TOKİ evleri konusunda da görüşlerini dile getiren Minder “Harikulade bir doğanın içerisinde bulunan evlerimiz, görsel güzelliğinin yanında uygun kira bedelleriyle de vatandaşın hizmetine sunulmuştur. Şimdiye kadar bir evimizde su tesisatıyla ilgili ufak bir arızayla karşılaştık. İvedi şekilde bu arıza giderilecek, vatandaşımız mağdur edilmeyecektir” diye konuştu.