Dağ Cami İnşaatı Başlayacak
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Kıbledağı Cami Projesi çalışmalarını yürüttükleri ve bir ay içerisinde cami inşaatı için temel atılacağını söyledi.
23-07-2012 / Güneysu

Saha önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın cami ve çevresinde kent ormanı yapılması istediğini ifade eden Minder, "Belediye ve Güneysu Kaymakamlığı olarak Kent Ormanı Projesi`ni tamamladık. Eski caminin yerine de daha büyük ve kullanışlı, aynı zamanda bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verebilecek modern cami inşaatının çalışmalarına bir ay içerisinde başlayacağız. Cami yapıldıktan sonra ilçemize ve ilimize hizmet verecektir" dedi.