Güneysu 9 Emniyet Mensubuna Veda Etti
Güneysu İlçesinde görev süresini dolduran İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği Personellerine yönelik veda yemeği ve eğlence etkinliği yapıldı.
10-06-2009 / Güneysu

Güneysu’daki görev sürelerini doldurup başka illere atamaları yapılan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli 11 personel için Güneysu Öğretmen evi’nde yemek ve eğlence programı düzenlendi. Veda yemeğine Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, İlçe Jandarma Karakol Komutanı İbrahim Erdoğan, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Emniyet Amiri Lütfi İnal, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Abdurrahman Erdoğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk katıldı. İlçe Halkıyla bütünleşen jandarma komutanlığı ve emniyet mensuplarının veda programına halkın da ilgisi yoğun oldu. Mahalli sanatçıların da iştirak ettiği gecede okunan veda şiirleri ataması yapılan personel kadar geride kalanları da bir hayli hüzünlendirdi. Güneysu İlçe Kaymakamı Suat Demirci görev süresini dolduran personele plaket verirken Veda Yemeği’nde konuşan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, ataması yapılan emniyet mensuplarına Güneysu’ya hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Ataması yapılan emniyet personeline çeşitli hediyeler takdim eden Minder: “Şirin İlçemiz Güneysu’da sizleri tanıdığımız ve sizlerle kaynaştığımız için çok mutlu olduk. Sizleri unutmamız mümkün değildir. Yeni görev yerlerinizde de başarılı olacağınıza canı gönülden inanıyorum” dedi.