Güneysu Belediyesi Makine Parkını Yeniliyor
Güneysu Belediye Başkanlığı Makine parkında bulunan eski araç ve iş makinelerinin ihalesini yaparak satışa çıkardı.
04-04-2013 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaptığı açıklamada ekonomik ömrünü doldurmuş olan 3 adet kamyon 1 adet binek araç ve 1 adet lastikli loder’in 10/04/2013 tarihinde yapılacak ihale ile satışını yapacaklarını bildirdi. Bu eski model araçların yerine yenilerini alarak makine parkında bulunan eksik iş makinelerini tamamlayacaklarını ve bu şekilde İlçeye daha verimli hizmetler sunacaklarını ifade etti.

@salih türkdönmez
08 Nisan 2013 Pazartesi 18:11
aracla ilgili bilgi almak istiyorumm passat model
  YORUM DEVAMI