Güneysu Coşkuyla Tanıtıldı
Güneysulular Derneği`nin 7 iklim 7 kültür projesi ile tanışmış olduğu iki doğu kökenli sanatçıyı tanıtıma davet etmesi ve sanatçıların programa canı gönülden isteyerek iştirak etmesi programa farklı bir renk kattı.
29-09-2009 / Güneysu

Programın Sunuculuğunu Tiyatro Sanatçısı ve Beyoğlu Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni olan Mehmet KARAOSMAN yaptı. Siyasetçi, Yazar Güneysu Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Metin KÜLÜNK ve Güneysu Derneği Başkanı Sabri ÇEPNİ ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı (Güneysu Derneği Yönetim Kurulu üyesi)Haydar Ali YILDIZ da birer konuşma yaptılar. Çay TV’den de naklen yayınlanan programa; Türk Halk Müziği Sanatçısı Abdurrahman DELEN, Hemşinli Karadeniz Sanatçısı Zeki Uçkan, (Tiyatro Sanatçısı - Fıkralarla TÜRKİYE Tv Yapımcısı) Hamdi ERDOĞAN, Halk Ozanı Ahmet POYRAZOĞLU ve Karadeniz Sanatçısı Hüseyin ERBAŞ iştirak etti.