Güneysu Kara Teslim Oldu
Güneysu yağan kar nedeni ile bembeyaz olurken vatandaşlar da geç gelen kara sevindi. Kar yağışı ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Güneysu Belediye Başkan Vekili Rıfat Özer; &`;Sabaha doğru başlayan kar Güneysu`ya bağlı mahalle ve köy yollarında kapanmaya neden oldu. Başta Merkeze bağlı mahalle yolları olmak üzere köy yollarının da kar temizleme çalışmalarının yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
02-01-2011 / Güneysu

Yağan Kar Sevindirdi
Kar yağışı Özellikle Yarıyıl tatiline giren çocuklar kadar ilçe esnafını da sevindirdi. Mevsimin ilk karının düştüğü Güneysu İlçe esnafı da kar yağışını beklediklerini, mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların düşmesinin ve hayatın normale dönmesinin sevindirici olduğunu ifade etti.