Güneysu`lu Öğrenciler Kefken Yolcusu
Uğurlama öncesi Kefken`e gidecek olan Güneysulu öğrencilere yönelik bir tanıtım paneli düzenlendi. Güneysu Derneğinin faaliyetlerinin tanıtıldığı panele: Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk ile Kefken`e gidecek olan öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.
27-07-2009 / Güneysu

Uğurlama öncesi Kefken’e gidecek olan Güneysulu öğrencilere yönelik bir tanıtım paneli düzenlendi. Güneysu Derneğinin faaliyetlerinin tanıtıldığı panele: Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk ile Kefken’e gidecek olan öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.

Güneysu Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen panelde Güneysu Derneği tarafından Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder’e Güneysu Derneği’nin yapmış olduğu çalışmalara verdiği destekten dolayı plaket verildi.