Güneysu`ya Yeni Dinlenme Tesisi
gidebileceğiniz rahat ve huzurlu bir ortam olan Dere Aile Dinlenme Tesisi ve Piknik Alanı Güneysu Ulucami Mahallesinde hizmete başladı.
14-07-2009 / Güneysu

Açılışı çocuklar duymasın dizisinden `Fıs fıs İsmail` olarak tanınan Süleyman Yağcı yöreye özgü çay makasıyla yaptı.

İşyeri sahipleri Ali ve Apturrahman Mamat yaptığı açıklamada; "Güneysu`lulara ailece yemek yeyip dinlenebilecek farklı ve rahat bir ortam hazırladık"dedi.

Et, balık, tavuk ve Izgara Çeşitleriyle hizmet vereceklerinin belirten ortaklar, amaclarının bölgedeki canlılığı arttırmak ve halkımızı huzurlu bir şekilde piknik yaptırıp mangal keyiflerine keyif katmak olduğunu belirttiler.