Hacımüftüoğlu-Minder tanışması bayrama denk geldi
Ramazan Bayramı dolayısıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezi`nde Toplu Bayramlaşma Töreni gerçekleşti.
20-09-2009 / Güneysu

Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder ve Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Erdoğan’ın katıldığı bayramlaşma töreninde Rize Yeni Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ile Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder bir süre sohbet etti. Rize’ye yeni atanan Vali Hacımüftüoğlu ile Ramazan Bayramı vesilesiyle Güneysu Belediye Başkanı AHMET Minder ve AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Erdoğan tanışmış oldu.