İlçe Emniyet Amirliği Ziyareti.
Emniyet Teşkilatının 171. Yıl dönümü münasebetiyle ilçe emniyet amirliğine ziyaret gerçekleştirildi.
10-04-2016 / Güneysu

Güneysu İlçe emniyet amiri Bülent ERDOĞAN programda yaptığı konuşmada daha önceki yıllarda resepsiyon şeklinde kutlamaların yapıldığını ancak son dönemlerde meydana gelen terör faaliyetleri neticesinde şehitlik mertebesine ile gazilik onuruna ulaşan polis ve askerler sebebiyle törenlerin iptal edildiğini söyledi.  Kutlama programlarının iptal edilmesi sebebiyle bizzat emniyet amirliğini ziyaret ederek görevli personelin moral ve motivasyonu katkı sunan başta Kaymakamı İhsan Selim BAYDAŞ ve Belediye başkanı Halil TURAN’a teşekkür etti.

Ziyaret Güneysu Kaymakam İhsan Selim BAYDAŞ, Güneysu Belediye Başkanı Halil TURAN, ilçemizde bulunan tüm kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Güneysu Yardımlaşma derneği başkanı Metin TERZİOĞLU ve yönetim kurulu üyeleri katılımı ile gerçekleşti.
    Güneysu Kaymakamı ve Belediye Başkanı emniyet amirliğinde görevli tüm personelle tokalaşarak 10 Nisan polis haftasını kutladı.