İmdat Sütlüoğlu Güneysu`daydı
Akşam vakitlerinde Güneysu Belediyesine gelen Sütlüoğlu`nu Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder karşıladı.
24-09-2009 / Güneysu

Başkan Minder’in makamında yaklaşık 1 saat görüşen ikili Güneysu’daki bir Alabalık çiftliğinde akşam yemeği yedi. Ardeşen Gençlik İlçe Spor Müdürü Rauf Oğuz’un da katıldığı yemekten sonra misafirler Güneysu Öğretmen Evi’ni ziyaret etti. İmdat Sütlüoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, “Güneysu’muz özellikle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Güneysulu olması sebebi ile siyasetin yapıtaşı konumunda olması bakımından hemen her hafta bir siyasiyi ağırlamaktadır. Son olarak Çevre eski Bakanımız ve eski milletvekilimiz bizi ziyarete geldiler. Kendilerini Güneysu’muzdan son derece memnun bir şekilde uğurladık” dedi.