Kişisel Gelişim Semineri Düzenlendi
Güneysu Kaymakamlığı tarafından &`;Başarı Yolunda 11 Ölümcül Hata” konulu seminer verildi.
04-10-2013 / Güneysu

Güneysu Kaymakamlığı tarafından organize edilen Türkiye’nin tanınmış insan kaynakları uzmanı Gazeteci yazar ve Yönetici A. Hikmet KÖKSAL tarafından “Başarı Yolunda 11 Ölümcül Hata” konulu seminer verildi.
Güneysu Halk Eğitimi Merkezi salonunda verilen Seminere Güneysu Kaymakamı Gökmen ÇİÇEK, Güneysu Garnizon Komutanı, Güneysu Emniyet Amiri, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seminerde Gazeteci yazar ve Yönetici A. Hikmet KÖKSAL Başarı yolunda 11 ölümcül hata, başarı için zaman yönetimi, etkili yaşam ve temel ilkeleri, değişim ve şirket kültürü, çalışanların motivasyonu, takım çalışması ve liderlik, mutlu aile ve mutlu çalışan konularında katılımcılara yaşanmış olaylardan yola çıkarak bilgiler verdi.
Kaynağında insan, hedefinde insan olan insan odaklı bu çalışmaların ana mesajını teşkil ettiği seminer katılımcılar tarafından beğeni ile izlendi.

Seminer Yazar Hikmet KÖKSAL`a Güneysu Kaymakamımız Gökmen ÇİÇEK tarafından Bakır El İşlemeli Çaydanlık hediye edilmesiyle sona erdi.
Program sonunda Gazeteci yazar ve Yönetici A. Hikmet KÖKSAL katılımcılara ücretsiz dağıttığı kitaplarını imzaladı.