Kızılay’dan Turan’a Ziyaret
Kızılay Güneysu Şube Başkan ve yönetimi Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’ı makamında ziyaret etti.
09-03-2016 / Güneysu

Kızılay yönetimi yeni gerçekleştirdikleri genel kurul akabinde Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan ve Güneysu Kaymakamı İhsan Selim Baydaş’ı makamlarında ziyaret etti.
Kızılay şube başkanı Abdullah Yığcı yaptıkları çalışmalar hakkında Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan’a bilgiler verdi. ve yapacakları çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulundular. Kızılay Güneysu Şubesine verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Belediye başkanı Halil Turan yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ederek yeni yönetimi kutladı. Başkan Turan yapacakları çalışmalarda her zaman kendilerine destekçi olacaklarını kaydetti. Başkan Turan Cumhurbaşkanımızın Rize’yle ilgili düşüncelerinin kaleme alındığı tabloyu yönetime hediye etti. Günün anısına fotoğraf çektirildi.

Arazi Satış İhalesi
30.05.2017