Mehmet Akif Ersoy`u Anma Programı Düzenlendi.
İstiklal Marşımızın kabulünün 93. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy`un anma programı düzenlendi.
12-03-2014 / Güneysu

Güneysu İmam Hatip Lisesi tarafından İstiklal Marşımızın kabulünün 93. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’un anma programı düzenlendi.

Güneysu Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen anma programına Güneysu Kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Jandarma Komutanı Ali Çakır,daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Programda Akif’in hayatını anlatan slayt gösterisi, ve okul korosu tarafından şiirler okundu.İstiklal Marşımızın yazılmasının canlandırıldığı tiyatro gösterisinde duygu dolu anlar yaşandı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk yapmış olduğu konuşmasında programa iştirak eden katılımcılara teşekkür ederken programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.